Email: info@careforyouzorg.nl

Telefoonnummer: 085 902 3675

Care for you Zorg

Laat je testen Het is snel en veilig. Al 216.382 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app!

Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij u af te nemen.

7 dagen per week geopend met ruime openingstijden

Testverwerking door een ISO geaccrediteerd laboratorium

PCR Speedtest beschikbaar (Uitslag binnen 1 uur!)

PCR-test vanaf €50 per persoon

Sneltest vanaf €27,50 per persoon

Uitslagen op te halen in de CoronaCheckApp*

Bij Care For You Zorg  kunt u terecht voor een PCR test. Met de PCR test worden stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aangetoond in het neus- en keelslijm. Hiervoor wordt met een wattenstaaf wat slijm uit de neus- en keelholte weggenomen voor analyse. De analyse vindt plaats op onze locatie in een speciale PCR machine.

Hoe wordt een PCR test bij u afgenomen?

Onze gecertificeerde COVID-19 testers vragen altijd naar de aard van uw klachten en helpen u graag verder. Hierna nemen ze de PCR test bij u af.

01

Testlocatie

Kom op de afgesproken tijd naar de testlocatie. Zorg ervoor dat u een mondkapje op heeft en toon uw legitimatiebewijs. Hierna wordt u naar uw zitplaats gebracht. Hier vraagt een van onze testers u uw mondkap te verwijderen.

02

Wattenstaaf

Gedurende 3 seconden wordt er een wattenstaaf in uw neus aangebracht. Hierna wordt met een andere wattenstaaf wat slijm uit uw keelholte afgenomen.

03

De uitslag

De spoed PCR test wordt onderzocht in een speciale machine bij ons op locatie. Binnen de kortste keren heeft u meteen de uitslag!

04

Positief getest?

De uitslag ontvangt u via een beveiligde omgeving op uw mail. De GGD verzoekt u dringend om in isolatie te gaan en afstand te houden van uw huisgenoten wanneer uw test positief is.